Monday, 18 February 2013

1st Short Giveaway by Nana







ASSALAMUALAIKUM..

Time jalan2 tadi.. Terjumpa GA nie.. apa lagi Terus JOIN.. Tak tunggu dah.heheh

Jom lah Kita JOIN sama2.. Bagi memeriahkan lg GA by Nana ni..

KLIK BANNER UNTUK JOIN !!!




Senarai Hadiah & Pembahagian Hadiah :
Top Referral : (seorang )
-Losyen Hello Kitty & Maskara Hello Kitty
-1x Tony Moly
-1x Baju Peplum
Random:
-1x Baju Peplum
-1x Shawl Halfmoon

Tarikh Tamat:
Berlangsung selama  8 hari  kalau penyertaan memuasakan. / 14 hari


32 comments:

  1. Replies
    1. DARI PAK SUNANG Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikan-merangin.blogspot.co.id

      Delete
  2. Salam kenal...
    Dari segmen yang sama..
    Singgah+follow

    http://aindonashi.blogspot.com/2013/02/1st-short-giveaway-by-nana.html

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah, menyibuk sekejap di sini! :D Done follow you.. tq sudi follow blog sya! *peace

    ReplyDelete
  4. Salam

    Akak ada tag awak kat GA kawan blogger ni... jom join yok dik...
    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-marshmallow.html

    ReplyDelete
  5. Jemput join segmen http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html

    ReplyDelete
  6. dtg dri GA yg same!ziarah smbil follow! :)
    http://duniagadisungu.blogspot.com/2013/02/1st-short-giveaway-by-nana.html

    ReplyDelete
  7. dari GA yang sama .. hehehe .. =D goodluck ! done follow you .. follow me maybe ? hehehe .. =D

    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/02/1st-short-giveaway-by-nana.html

    ReplyDelete
  8. woo ,ni nak join ni..huhu .btw , done follow :) follow me back www.shhanahassan.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. tumpang lalu dipost ini...\baru follow sini dan anda di tag :)

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-sampai-penat-by.html

    ReplyDelete
  10. dear... you've been tagged:

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/segmen-follow-sambil-tutup-mata-by-lia.html

    ReplyDelete
  11. Jemput join segmen saya y pertama http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html . Jom! :)

    ReplyDelete
  12. hai... gud luck yea.. btw, follow sini.. :D

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/1st-short-giveaway-by-nana.html

    ReplyDelete
  13. hye
    dr GA yg same
    dtg singgah ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/02/1st-short-giveaway-by-nana.html

    ReplyDelete
  14. akak ada tag tira join GA ni... http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2013/03/chuu-closet-giveaway.html

    ReplyDelete
  15. Hai . bw sini . selamat malam :)

    budakpeliksstory.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. good luck..
    dah join yang ni ke blm,, jom
    http://inazalina.blogspot.com/2013/02/fabuloous-giveaway.html

    ReplyDelete
  17. Salam daripada Zalora Malaysia,

    Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.

    Kami ingin bertanya adakah anda pernah membeli-belah di www.zalora.com.my ? Kami berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama anda.

    Email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my :)

    ReplyDelete
  18. Hai. :) Salam perkenalan. Mari join sini. ^^

    http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

    Untuk tingkatkan pageview, followers and traffic korang meningkat hingga tahap AWESOME!!

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segment-lick-exchange-affie-by.html

    Thanks dear!!

    ReplyDelete
  19. done follow..jom singgah sini lak.. n follow sekali yea.. =) http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/wordless-wednesday-i-hate-this-bagi-3.html?showComment=1362620836873#c8233176151603559504

    ReplyDelete
  20. Hai. :) Salam perkenalan. Mari join sini. ^^

    http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

    Untuk tingkatkan pageview, followers and traffic korang meningkat hingga tahap AWESOME!!

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segment-lick-exchange-affie-by.html

    Thanks dear!!

    ReplyDelete
  21. Apa mknn kgmrn awk? Jom join segmen ni http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html :)

    ReplyDelete
  22. A'salam. want to say thanks because joined my giveaway and congratulation! You're one of the lucky. :)

    http://nikainaa.blogspot.com/2013/03/pemenang-2nd-ina-giveaway.html

    ReplyDelete
  23. salam perkenalan
    done follow
    good luck

    ReplyDelete
  24. salam perkenalan..done follow u..follow me back http://nukilancintapurple.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. Jom join sini. :)

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/06/giveaway-topup-sweetpearlcholic.html

    Mini Giveaway kite, harap korang dapat join. <3

    ReplyDelete
  26. jemput join

    http://www.iuzira.com/2013/11/anniversary-giveaway-by-anadiera.html

    http://www.iuzira.com/2013/11/easy-peasy-giveaway-by-fd-part-2.html

    ReplyDelete
  27. gud luck semua...

    salam blogwalking di sini..cik empunya blog yang comei +cute ni..

    ReplyDelete